TOP produkty

Cenová záruka

Ako by sme sa Vám asi predstavili, jedine tak, že zaručíme cenovú rovnováhu na všetky naše sedacie vaky. To znamená, ak nájdete tovar za lepšiu ponuku v pomere cena/kvalita, pošlete nám link s produktom, my Vám ponúkneme 2 € zľavu zo zakúpeného nášho sedacieho vaku. Naša firma kladie veľký dôraz na spokojnosť našich zákazníkov a preto ponúkame najkvalitnejšie výrobky za výborný pomer ceny/kvality. Preto neváhajte a vyberte si výrobok za najnižšiu cenu, nás to bude len tešiť, nakoľko Vaša spokojnosť a spätné odozvy sú pre nás dôležité a napomáhajú skvalitniť naše služby.

Naša ponuka produktov sa stále rozširuje. Určite ste si všimli, že ponúkame pomerne malý počet výrobkov, ale za takmer neuveriteľne nízke ceny, pretože nepropagujeme produkty, o ktorých nie sme presvedčení, že majú vedúce postavenie na trhu vo svojej vlastnej kategórii!

Ako to vieme vyriešiť a ako vieme ponúkať tovar za tak nízku cenu?

S touto otázkou sa stretávame čoraz častejšie. Odpoveď je jednoduchá, výrobky vyrábame/dáme vyrábať a preto tovar neobsahuje maloobchodné príplatky a vieme ich ponúkať za takéto ceny.